Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, neşe içinde olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, fakirlikten kurtulmaya, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle barışmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, deşarj olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments