Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığım kişi görmek

Rüyada hoşlandığım kişi görmek

Rüyada hoşlandığım kişi görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığım kişi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yiyip içeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiden çıkma teklifi almak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, engellerden kurtulacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, aradığı kişiyi bulacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments