Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, içinin rahatlayacağına, makamından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, temize çıkacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişinin evine gitmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin evine gitmek iş sahibi olunacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin evine gitmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek ibadetlerini de aksatmayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments