Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek gelirinin çoğalacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sorunların gittikçe artacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments