Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek parasının üstüne para ekleyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kişi görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments