Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kazancınızın artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, konfor içinde olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments