Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla su içmek

Rüyada hortumla su içmek

Rüyada hortumla su içmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla su içmek gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada hortumla su içmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada hortumdan su içmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su ve hortum görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada su hortumu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret eder.

Rüyada hortumla su akıtmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada uzun su hortumu görmek hayatının yolunda gideceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada su hortumu tutmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada su akan hortum görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments