Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla kapı yıkamak

Rüyada hortumla kapı yıkamak

Rüyada hortumla kapı yıkamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, statü atlayacağına, zararların günden güne artacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işarettir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çok sevineceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla havlu yıkamak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada hortumla duvar yıkamak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Rüyada hortumla cam yıkamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hep dua edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evi hortumla yıkamak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada hortumla yer yıkamak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments