Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla havlu yıkamak

Rüyada hortumla havlu yıkamak

Rüyada hortumla havlu yıkamak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla havlu yıkamak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Rüyada hortumla havlu yıkamak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havlu yıkamak hayırlı işlerde yer alacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz havlu yıkamak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada hortumla araba yıkamak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine yorulur.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla halı yıkamak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işarettir.

Rüyada evi hortumla yıkamak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret eder.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kazancının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments