Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla cam yıkamak

Rüyada hortumla cam yıkamak

Rüyada hortumla cam yıkamak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kısmetin kapanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hortumla cam yıkamak gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada hortumla cam yıkamak kısmetlerinin kapanacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla camları yıkamak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hortumla duvar yıkamak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, istenmeyen olayların olacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada hortumla evi yıkamak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulur.

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments