Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla duvar yıkamak

Rüyada hortumla duvar yıkamak

Rüyada hortumla duvar yıkamak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada hortumla duvar yıkamak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada hortumla duvar yıkamak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla duvara su tutmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine yorulur.

Rüyada hortumla duvar sulamak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada hortumla ev yıkamak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada hortumla havlu yıkamak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada hortumla balkon yıkamak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments