Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak kazancını artıracağına, zafer elde edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak hayırlı kazançlar elde edileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla yer yıkamak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Rüyada hortumla evi yıkamak büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalettir.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evini hortumla yıkamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, başarı için fırsatların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments