Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslatılmış nohut görmek

Rüyada ıslatılmış nohut görmek

Rüyada ıslatılmış nohut görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, verdiği sözleri tutacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada ıslatılmış nohut gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada nohut ıslatmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada ıslanmış nohut görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek ailesini hem gururlandıracağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı ıslatmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada saç ıslatmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Rüyada altını ıslatmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslanmış para görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments