Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ateş söndürmek

Rüyada hortumla ateş söndürmek

Rüyada hortumla ateş söndürmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, öz güven kazanacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada hortumla ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, dualarının karşılığını göreceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada hortumla ateş söndürmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada hortumla yangın söndürmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yangını hortumla söndürmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş yakıp söndürmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada toprakla ateş söndürmek yeni işlere ve projelere gireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments