Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla yangın söndürmek

Rüyada hortumla yangın söndürmek

Rüyada hortumla yangın söndürmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla yangın söndürmek gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada hortumla yangın söndürmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, stres içinde günler geçireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada yangını hortumla söndürmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada hortumla ateş söndürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orman yangını söndürmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına inanılır.

Rüyada yangın söndüğünü görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, dualarının karşılığını göreceğine, hayatını ailesine adayacağına yorulur.

Rüyada suyla yangın söndürmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments