Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş yakıp söndürmek

Rüyada ateş yakıp söndürmek

Rüyada ateş yakıp söndürmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada ateş yakıp söndürmek gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Rüyada ateş yakıp söndürmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, amaçlardan sapmaya tabir olunur.

Rüyada ışık yakıp söndürmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada ateşle yakıldığını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş yakıp yemek pişirmek sıkıntılara neden olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş yakıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada ateş yakıp ısınmak iş hayatında iniş yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına yakılmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments