Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumdan su görmek

Rüyada hortumdan su görmek

Rüyada hortumdan su görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sabrını zorlayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hortumdan su gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek rızkının sonsuz olacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada hortumla duvara su tutmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada hortum ve su görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada su ve hortum görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kazancın katbekat artacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su içmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada hortum su görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su hortumu görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, tazeleneceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su fışkırtmak bir şeyden zarar görmeye, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments