Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum ve su görmek

Rüyada hortum ve su görmek

Rüyada hortum ve su görmek hayata karşı cesaretleneceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına işarettir.

Rüyada hortum ve su gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada su hortumu görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işarettir.

Rüyada hortum su görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada hortumla su görmek maddi anlamda rahatlamaya, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, huzurlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumdan su içmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil su hortumu görmek zor bir işe girileceğine, büyük başarılara imza atacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortum ve su görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada hortumla su atmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments