Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum su görmek

Rüyada hortum su görmek

Rüyada hortum su görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada hortum su gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada su hortumu görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla su akıtmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan su görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Rüyada su hortumu tutmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, dertlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla duvara su tutmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan su içmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla su görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments