Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tarafından kovalanmak

Rüyada horoz tarafından kovalanmak

Rüyada horoz tarafından kovalanmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İletişim kurmanızda fayda var.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak makam edineceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada horoz kovalaması görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtlan tarafından kovalanmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Rüyada fil tarafından kovalandığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada ayı tarafından kovalanmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments