Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozu kesmek

Rüyada horozu kesmek

Rüyada horozu kesmek güzel ve önemli işler yapacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada horozu kesmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada horozu kesmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada horoz kesmek yemek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz başı kesmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevinçli haberlere, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada horoz kesmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah horoz kesmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada horozun kafasını kesmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horozun uçtuğunu görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada hint horozu görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, güven kaybına uğrayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments