Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı horoz görmek

Rüyada canlı horoz görmek

Rüyada canlı horoz görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayatını yoluna sokacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı horoz gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada canlı horoz görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, garanti olacak makama oturacağına alamet eder.

Rüyada hint horozu görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz ötmesi duymak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada horozla kavga etmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, gelirinin sürekli olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde horoz görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada horoz sürüsü görmek zor günlerin uzaklaşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizli horozu görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, helal rızka sahip olunacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments