Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun görmek

Rüyada horozun görmek

Rüyada horozun görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada horozun gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada yavru horoz görmek büyük aksilikler yaşayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada horoz kafası koparmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada horozun kafasını kesmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kötü gününden de geri duracağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada horoz ve ördek görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde horoz görmek bilincin artacağına, sevdiklerine kavuşacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz eti görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments