Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ve ördek görmek

Rüyada horoz ve ördek görmek

Rüyada horoz ve ördek görmek meşakkate düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada horoz ve ördek gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada horoz ve ördek görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ördek kesmek rahat bir döneme girileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yüzen ördek görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Rüyada ördek boku görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek sesi duymak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz yada ördek görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada konuşan ördek görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments