Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı bağlı horoz görmek

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek büyük bir ihanete uğranacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet eder.

Rüyada ayağı bağlı horoz gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada eli ayağı bağlanmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı bağlı at görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları bağlı olmak konuşmaz olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının bağlı olduğunu görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments