Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük horoz görmek

Rüyada büyük horoz görmek

Rüyada büyük horoz görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük horoz gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Rüyada büyük bir horoz görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük horoz görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük horoz görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada öten horoz görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru horoz görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek horoz görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada horozla kavga etmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments