Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz yemlemek

Rüyada horoz yemlemek

Rüyada horoz yemlemek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Rüyada horoz yemlemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada horoz yemlemek dertlerine derman bulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yemlemek savurgan bir hayat yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada koyun yemlemek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemlemek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tavukları yemlemek canla başla çalışacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan yemlemek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin yemlemek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, geçim derdinin olmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada inek yemlemek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, tecrübe sahibi olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments