Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ötmesi görmek

Rüyada horoz ötmesi görmek

Rüyada horoz ötmesi görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada horoz ötmesi gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada horoz dövüşü görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil horoz görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozla konuşmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada horoz yemek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalet eder.

Rüyada horoz kovalaması görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah horoz görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz dövmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada çiğ horoz görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments