Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ibiği görmek

Rüyada horoz ibiği görmek

Rüyada horoz ibiği görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, büyük başarılara kazanılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ibiği gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada kırmızı ibikli horoz görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz ibiği görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulur.

Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada horoz başı görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada hindi horoz görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada sarı horoz görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozun görmek kötü günleri geride bırakacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet eder.

Rüyada iri horoz görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments