Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde horoz görmek

Rüyada evde horoz görmek

Rüyada evde horoz görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, kazancın katlanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada evde horoz gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada evde horoz görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet eder.

Rüyada horoz dövüşü görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada horoz başı görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada horoz temizlemek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işarettir.

Rüyada horozun kesildiğini görmek yolunun açılacağına, anne baba duasının alınacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada bahçede horoz görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments