Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini taşladığını görmek

Rüyada birini taşladığını görmek

Rüyada birini taşladığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, merdiven atlayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, bol muhabbette kalacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işarettir.

Rüyada birini taşladığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kara kedi taşlamak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ceviz ağacı taşlamak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kabede şeytan taşlamak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölü taşlamak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada köpeği taşlamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yeni bir ortama gireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan taşlamak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kocasını taşlamak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulur.

Rüyada pencere taşlamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments