Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz sürüsü görmek

Rüyada horoz sürüsü görmek

Rüyada horoz sürüsü görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, neşesinin de yerine geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz sürüsü gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Rüyada horoz sürüsü görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada horoz pişirmek işlerin devam edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yada horoz görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kestirmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah horoz kesmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine inanılır.

Rüyada canlı horoz görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada horozun kafasını koparmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments