Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz sesi görmek

Rüyada horoz sesi görmek

Rüyada horoz sesi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yeni yerler göreceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz sesi gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada horoz sesi duymak neşesini kaçıracağına, sevdiği birine hediye alacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada horoz sesi görmek bereketin ve karın artacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada tavuk yada horoz görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, alim insanlardan sayılacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda horoz görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı tabir olunur.

Rüyada siyah horoz görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulur.

Rüyada kucağında horoz görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Rüyada horozu uçarken görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük horoz görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments