Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öten horoz görmek

Rüyada öten horoz görmek

Rüyada öten horoz görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada öten horoz gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada öten horoz görmek çok büyük adımlar atacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, belaya ve derde düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Rüyada öten keklik görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten kanarya görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten baykuş görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öten kuşlar görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı horoz görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, verimliliğinin artacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments