Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz öttüğünü görmek

Rüyada horoz öttüğünü görmek

Rüyada horoz öttüğünü görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada horoz öttüğünü gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada çok horoz görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, helal kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada paçalı horoz görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, istediği oranda da eğleneceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı horoz görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet eder.

Rüyada horoz yada tavuk görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horozu kovalamak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, rahat nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş horoz görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada horozun görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü yolmak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments