Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozu öldürmek

Rüyada horozu öldürmek

Rüyada horozu öldürmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozu öldürmek gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada horoz öldürmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada horozun öldüğünü görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada horozu öldürmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret eder.

Rüyada horoz kaybetmek hatalarını fark edeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde horoz görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozun konuştuğunu görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments