Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir horoz görmek

Rüyada büyük bir horoz görmek

Rüyada büyük bir horoz görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, para yatıracağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir horoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada büyük horoz görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir horoz görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük horoz görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve horoz görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz dövüştürmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada horozun kafasını koparmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, günü birlik tatillere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde horoz görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments