Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek

Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek

Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada horoz ibiği çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek rahat erileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada horoz ibiği görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulur.

Rüyada kırmızı ibikli horoz görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Rüyada çiğ horoz görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada horozdan kaçmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada horoz kestirmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, aile içinde de bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, ele güne muhtaç olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments