Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun konuştuğunu görmek

Rüyada horozun konuştuğunu görmek

Rüyada horozun konuştuğunu görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, iyi zamanlar geçireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada horozun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Rüyada horozun konuştuğunu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada horozla konuştuğunu görmek iyi ruh halinin bozulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulur.

Rüyada konuşan horoz görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada evde horoz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Rüyada horoz sesi görmek onu yalnız bırakmayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz civciv görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozla konuşmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments