Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan horoz görmek

Rüyada yanan horoz görmek

Rüyada yanan horoz görmek işlerinin artacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, para sahibi olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada yanan horoz gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada yanan horoz görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada horoz ötmesi görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz yada tavuk görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Rüyada mavi horoz görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada sarı horoz görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada horozun saldırdığını görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada horoz tüyü yolmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kucağında horoz görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments