Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abinin hanımını görmek

Rüyada abinin hanımını görmek

Rüyada abinin hanımını görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada abinin hanımını gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada abinin hanımını görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada hanımını öldürmek sevinçli haberlerin alınacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Rüyada dayımın hanımını görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada hanımıyla evlenmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımından ayrılmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada amca hanımı görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını boşamak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, barış için adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments