Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını görmek

Rüyada hanımını görmek

Rüyada hanımını görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada hanımını bıyıklı görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına tabir olunur.

Rüyada zübeyde hanımı görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, hayırlı işe, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada hanımına kızmak zenginliğe, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Rüyada eski hanımını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet eder.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayımın hanımını görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımı hamile görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada hanımından ayrılmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments