Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırkasını kaybetmek

Rüyada hırkasını kaybetmek

Rüyada hırkasını kaybetmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada hırkasını kaybetmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada siyah hırka kaybetmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada hırkasını kaybetmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hırka giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli hırka görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek fakirlikten kurtulacağına, zor bir dönem geçirileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yün hırka giymek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi hırka görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, çok eğleneceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments