Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindiye yem vermek

Rüyada hindiye yem vermek

Rüyada hindiye yem vermek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindiye yem vermek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada hindiye yem vermek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada hindi yem vermek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada yem atmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada balıklara yem atmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan yemi görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada güvercine yem vermek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada yemek yemeye gitmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baykuşa yem vermek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments