Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum ve ceviz görmek

Rüyada lokum ve ceviz görmek

Rüyada lokum ve ceviz görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sayılacağına ve sevileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada lokum ve ceviz gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Rüyada cevizli lokum görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulur.

Rüyada lokum ve ceviz görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, onun istediği yoldan gideceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada fındıklı lokum görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bademli lokum yemek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokumu görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada gül lokumu görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, şansın kaçacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments