Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindiler görmek

Rüyada hindiler görmek

Rüyada hindiler görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, fakir çocukları giydireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada hindiler gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Rüyada hindistanda olmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalet eder.

Rüyada hindi ve civciv görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada temizlenmiş hindi görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hindiler görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindinin saldırdığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalettir.

Rüyada hindistan cevizi sütü görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, dua alacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Rüyada hindi horoz görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Rüyada hindistan cevizi ağacı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments