Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük hindi görmek

Rüyada küçük hindi görmek

Rüyada küçük hindi görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine delalettir.

Rüyada küçük hindi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada küçük hindi görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hindi yolmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada hindi yakalamak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hastalıklarının biteceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Rüyada toz hindistan cevizi görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş hindi görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına rivayet eder.

Rüyada hindistan cevizi toplamak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi çalmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada hindinin öldüğünü görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments