Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolunmuş hindi görmek

Rüyada yolunmuş hindi görmek

Rüyada yolunmuş hindi görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yolunmuş hindi gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Rüyada yolunmuş hindi görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek hindi görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü hindi görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada hindi yumurtası toplamak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, refah içinde olacağına işaret eder.

Rüyada hindiler görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, çok zengin olacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindiyle konuşmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments