Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi çalmak

Rüyada hindi çalmak

Rüyada hindi çalmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi çalmak gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada hindi çalmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada ağaçtan hindistan cevizi toplamak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi tüyü görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada hindi ölüsü görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hindi satmak umutsuz olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada canlı hindi görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kazançlı işler yapacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret eder.

Rüyada hindi yemeği görmek spora başlayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments