Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi yemeği görmek

Rüyada hindi yemeği görmek

Rüyada hindi yemeği görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hikmete kavuşacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, aşama göstermeyeceğine, kendi geleceğine yorulur.

Rüyada hindi yemeği gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Rüyada hindi eti yemek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hindi yemeği görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada kızarmış hindi yemek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hırpalanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada pişmiş hindi yemek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi ağacı görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan hindistan cevizi toplamak refah düzeyinin yükseleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz ve hindi görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments